Кога станува збор за доверливост, ние сме тие кои ви требаат!

Бесплатна Консултација

Ве молиме пополнете ја формата

Квалитетна работа преку посветеност

За нас

Тим со долгогодишно интернационално искуство во областа на електриката. Европски сертифицирани.

Приватни Објекти
Комерцијални Објекти
Индустриски Објекти
Инсталирање на Електрична Мрежа
Телекомуникациски Инсталации
Инсталатерски Дејности за Станбени Објекти
Осветлувачки Системи
Аларми и Алармни Системи
Инспекција на квалитет

Зошто да не одберете нас?

Безбедни

Безбедноста на нашите клиенти е секогаш приоритет

24x7 Достапни

Достапни за нашите клиенти во секое време

Прифатливи цени

Највисок квалитет на услуги по прифатливи цени

Закажете Бесплатна Консултација

Контактирајте нè

Локација:

Сингелиќ, ул. 1754 бр.11

Email :
Телефон:

+38975891392
+38978 355 824